FAQ

►► Vad kan jag vinna?
Varje dag i perioden till och med den 24 oktober kan du vinna olika härliga produkter från våra butiker. Dessutom deltar du i tävlingen om huvudpriset, vilket är ett presentkort på 2 500 kr till NORMAL.

►► Hur spelar jag?
När du har registrerat dig för spelet och bekräftat din registrering kan du öppna 9 skattkistor i spelet varje dag under perioden. Om du hittar 3 lika produkter har du vunnit.

►► Hur får jag mitt pris om jag vinner?
Om du vinner ett pris skickar vi dig ett mejl med information om hur du får ditt pris. Du måste sedan hämta priset i butiken och då behöva använda en smartphone.

►► Varför måste jag bekräfta min e -post när jag registrerar mig?
När du registrerar dig skickar vi ett bekräftelsemail innan du spelar. Vi gör detta för att se till att det är rätt mejl. Detta är ganska viktigt, eftersom det är här vi skickar dig information om eventuella priser ;-)

►► Behöver man en mobil att spela med?
Nej, du kan spela med från PC, surfplatta eller mobil. Men om du vinner ett pris kräver det att du har en smartphone. Om du inte har en smartphone själv kan du enkelt vidarebefordra priset till någon som har.

►► Vad kan jag använda guldmynt till?
Guldmynt motsvarar lotter. Om du har 5 guldmynt har du 5 lotter i tävlingen om huvudpriset. Så ju fler guldmynt du har, desto större är din chans att vinna det stora priset.

►► Hur får jag guldmynt?
Du får ett guldmynt varje gång du spelar. Du kan också ha turen att vinna guldmynt i spelet. Om du registrerar dig för sms från oss får du också 20 extra.

►► Hur lång tid har jag på mig att hämta mitt pris?
Du har 7 dagar på dig att hämta ditt pris.